Sayfa Gösterimi : 1333

PAKET ANALİZLER

Anasayfa \ PAKET ANALİZLER

07
Kas.

Bal Paket Analizleri

Paket 1

Analiz Parametreleri

Metot

Fiyat (TL)

Şeker analizi, Hidroksimetil furfural (HMF), Pirolin, Serbest asidite, İletkenlik, Nem, pH

IHC Metot

300+KDV

 

Paket 2

Analiz Parametreleri

Metot

Fiyat (TL)

Şeker analizi, Hidroksimetil furfural (HMF), Pirolin, Serbest asidite, İletkenlik, Nem, pH, C4 analizi

IHC Metot

350+KDV

 

Paket 3

Analiz Parametreleri

Metot

Fiyat (TL)

Şeker analizi, Hidroksimetil furfural (HMF), Pirolin, Serbest asidite, İletkenlik, Nem, pH, Polen analizi

IHC Metot

400+KDV

 

İçme ve Evde Kullanım Suları

Parametreler

1-10 numune: 450 TL/adet


10 ve üzeri numune: 300 TL/adet

Koliform Bakteri Koloni Sayımı
Enterekok Bakteri Koloni Sayımı
Escherichia coli (E.coli) Var/Yok
Nitrat
Nitrit
Klorür
Florür
Amonyum
Kalsiyum
Magnezyum
Sülfat
Demir
Alüminyum
Mangan
Kurşun 
Kadmiyum
Toplam Organik Karbon
pH
İletkenlik
Renk
Tat
Koku

Bulanıklık (Turbidite)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1-10 numune: 250TL/adet


10 ve üzeri numune: 150TL/adet
 
Sulama Suyu Analizleri
 
Parametreler
Sodyum
Potasyum
Kalsiyum
Magnezyum
Klor
Sülfat
Demir
Bakır
Çinko
Mangan
Toplam Organik Karbon
pH
İletkenlik

 

Detaylı İçme ve Kullanma Suyu Paket Analizi  

 

Paket 4

Analiz Parametreleri

Metot

Fiyat (TL)

pH

Renk (filtrasyon sonrası) (Pt-Co Birimi)

Toplam askıda katı madde (AKM) (mg AKM/L)

Sıcaklık (ºC)

İletkenlik  (20 ºC’de) (μS/cm)

Koku (25 ºC’de seyrelme faktörü)

Nitrat (mg NO3/L)

Florür (mg F/L)

Alüminyum (mg Al/L)

Çözünmüş demir (mg Fe/L)

Mangan (mg Mn/L)

Bakır (mg Cu/L)

Çinko (mg Zn/L)

Bor (mg B/L)

Kobalt (mg Co/L)

Nikel (mg Ni/L)

Arsenik mg As/L

Kadmiyum (mg Cd/L)

Toplam krom (mg Cr/L)

Kurşun (mg Pb/L)

Selenyum (mg Se/L)

Civa (mg Hg/L)

Baryum (mg Ba/L)

Siyanür (mg Cn/L)

Sülfat (mg SO4/L)

Klorür (mg CI/L)

Anyonik yüzey aktif maddeler (Metilen mavisine aktif maddeler; MMAM) (mg MMAM/L)

Reaktif fosfor (Ortofosfat ve kolay hidroliz olabilen kondanse fosforlar) (mg P/L)

Fenoller (mg C6 H5OH/L)

Hidrokarbonlar (mg/L)

Polisiklik aromatik hidrokarbonlar (mg/L)

Toplam pestisit (mg/L)

Kimyasal oksijen ihtiyacı (KOİ) (mg O2/L)

Çözünmüş oksijen doygunluk oranı (%)

Biyokimyasal oksijen ihtiyacı (BOİ5) (Nitrifikasyon prosesi engellenmiş) (mg O2/L)

Toplam kjeldahl azotu (mg/L)

Amonyak azotu (NH3-N) (mg N/L)

Toplam organik karbon (TOK) (mg C/L)

Toplam koliform (37 ºC’de) (KOB/100 mL)

Fekal koliform (KOB/100 mL)

Enterekok (KOB/100 mL)

İçme ve Kullanma Suyu Yönetmeliği

2180+KDV